mandag 26. juli 2010

MÅLET ER NÅDD


Målet med å få teppet mitt til 150 x 150 er nådd. Jeg har heklet og heklet, og nålen har gått rundt og rundt, og sannelig, jeg kom i mål.
Det har vært morsomt å jobbe med så mange farger. Litt stolt er jeg også. (Det er jeg forresten hver gang jeg har fullført et større arbeid).

Nå ønsker jeg å hekle et trekk til en taburett i samme farger. Håper dette kan bli et fint tilbehør til et soverom.

Akkurat nå som det er høysommer er fargene fine ute sammen med blomster floraen.



Min rekonvalesenstid er over, og jeg behøver ikke å kun sitte på en stol. Håper jeg snart får skikk på hagen slik at den blir fin når høsten kommer! Men først: etterlengtet ferie!!!



Fortsatt god sommer!!


tirsdag 6. juli 2010

SHOPPING


I dag kom jeg meg ut av stolen og ble invitert på shopping med en venninne. Ikke noe kjøpesenter akkurat, men en herlig bruktbutikk med mange godsaker. Rene godtebutikken.



Og der, midt i lokalet sto et bord og bare ropte på meg. "Jeg skal stå i stua di ved den ene sofaen". Selvfølgelig skulle det det. Det var helt perfekt, og siden jeg var med min venninne og innehaveren av butikken var en snill mann, fikk jeg løftet det inn og ut av bilen, og flott plassert i stua. Alt dette uten at jeg utsatte meg for noe jeg ikke skulle.
Dette er gjenbruk av det aller beste slaget.

Har det ikke flotte detaljer??

Jeg er så fornøyd!!!



Og fornøyd er "herren i huset" også.

mandag 5. juli 2010

ARBEID I EN STOL


Selv om jeg nå i 4 uker mest har sittet i en stol, så betyr jo ikke det at jeg har vært helt passiv. "Jeg kan ikke gå, men jeg kan ride" er et flott uttrykk.
Disse ukene har jeg for det meste sittet ute i solen og brukt heklenål og strikkepinner. Strikkepinnene har formet kjøkkenhåndklær og grytekluter. Ideen til kjøkkenhåndkleet har jeg fått her inne i blogglandia, men hvor? gryteklutene er så miniatyrer av håndkleet.









Det gule ble gitt som en gave til en god venninne som inviterte på hyttetur.



Det røde har datteren fått som takk for all hjelp i min rekonvalesens tid. Gryteklutene følger bare jeg får sydd i knapper.




Knappene på håndkle er gjenbruk fra hemper på en gammel gardinkappe.


Det er fantastisk mye farger av bomullsgarnet Gjestal sport.

Heklenålen har godt rundt og rundt på teppet



Teppeprosjektet mitt vokser . Det tar lengre og lengre tid å komme rundt, men jeg har et mål, og det vil jeg nå......

søndag 4. juli 2010

GODE VENNER


Etter snart 4 uker som rekonvalesent, fikk hagen min et stort behov for "extreme makeover". Min store "fjærhekk" skal alltid klippes rundt st. hans, men jeg klarte det ikke. Det ble en blomst nå og en blomst da. Det har vært vanskelig å se hagen så miserabel. Så lørdag morgen slipper jeg "herren i huset" ut, og hører at han blir spesielt urolig. jeg måtte jo finne ut hvorfor disse lydene, og der midt i hekken står en god venn med saks og "fjærstøv" i håret. hekken ble klippet og jeg fikk en bekymring mindre.
TAKK!!


FØR OG NÅ




Så på søndag skjedde det igjen. En god venninne kommer og rensker opp i et stort bed. Det var overgrodd av ugrass. Nå er det helt jomfruelig. Hvordan skal jeg få takket nok?



Jeg håper jeg en dag kan gjøre gjengjeld