søndag 16. mai 2010

Drømmen

Hva er min drøm? Stadig dukker dette spørsmålet opp i forskjellige varianter. Hva vil jeg strekke meg etter? Hva vil jeg ha gjennomført? Om drømmen er sterk nok kan den oppnås med målrettet arbeid er erfaringene de fleste har som lever ut drømmene sine. FLOTT. Det er bare det at jeg stopper meg.


Vel, mitt livsprosjekt er først og fremst selve livet. Har opplevd så mange ganger at livet har tatt en annen vending og at jeg ikke har kunnet gjøre noe til eller fra. Da hjelper det lite å ha en drøm.....


Oppgaven blir jo å ta tak der man er og gjøre det beste av det man får. "Det viktige er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det" er et godt uttrykk.

Jordbær med fløte på gav meg en forsmak på sommer. Det var en drøm i seg selv.

Litt filosofi på dagen før den store bursdagen vår. I morgen skal vi igjen feire det landet vi bor i, og det i seg selv er bare en drøm for andre. Hva mer kan vi forvente?


Når været er så trasig ute, stopper blikket til vinduspostene i stedet for å se ut mot hagen. Det blomstrer inne også. Mye å glede seg over.1 kommentar:

  1. Kloke ord. Når alt kommer til alt må man ta tak i det som er. Men drømmene er deilige å ha, og noen egner seg nettopp til å være det de er; drømmer.
    Håper du får en fin 17.mai.

    SvarSlett