fredag 29. oktober 2010

EN TØFF UKE

Endelig er det fredag, og jeg har sunket ned i min dypeste lenestol. Det har vært en tøff uke, og bloggen min har ikke vært første prioritet. Full jobb og 20 timer overtid merkes langt inn i ryggmargen, men nå er det helg og jeg skal hvile, hvile, hvile…….

072Hva er det som får oss til å holde på? Hvem er det som takker meg når jeg ikke orker mer? Hvem er det som passer på min helse? Vel, ansvaret er mitt antar jeg, og ikke har jeg vett til å stoppe.

Moro er det jo også, føle at man er så nyttig at man ikke kan gå hjem etter ordinær arbeidstid,Litt status??????? Veldig tilfredstillende akkurat der og helt til lønningen kommer, men så….. Trøtt, sliten og søvnløs. Er arbeidslivet for tøfft? Jeg velger å tenke at dette er mitt, gir meg tilfredstillelse å fullføre og til syvende og sist, gjør jeg dette for meg selv. Og sant skal sies: jeg har drømmejobben….

031

Nå skal jeg kose meg med helg, ikke noe program, bare meg, hunden og mange timer til søvn, hvile og kos….

God helg alle sammen010

Bildene i dette innlegget er stilleben fra stua mi akkurat nå…..

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att du hittade till mej, nu gör jag en påhälsning hos dej som jag lovade alla.
  De stickade julkulorna har jag aldrig sett tidigare - ursnygga är de!
  Ha en trevlig helg!
  Eija

  SvarSlett
 2. Det er kjempeviktig å ha en jobb man trives med - da er det så mye lettere å stå på, og å gi alt man har og enda mer :-) Da sitter man igjen med en god tretthet. Jeg har akkurat bytta jobb etter flere år som selvstendig, og NÅ er jeg på plass kjenner jeg - nå trives jeg, og livet i det hele tatt er mye bedre :-D

  Kos deg skikkelig i helga og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Gooood helg! Og husk å slappe av!! :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei.
  Visst er det viktig å trives på jobben og vi har ikke alltid et valg.
  Du får prøve å slappe av i helgen og samle krefter....
  Stoor klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 5. Den jobben du gjør er viktig for mange og kan da aldri betales med penger. Heldigvis er det drømmejobben din. Det hadde kanskje vært veldig hyggelig, i tillegg til lønn, med klare tilbakemeldinger og anerkjennelse for slittet som fører jo til bra resultater. For eksempel: for den flotte innsatsen og all overtid er du hermed invitert for en vidunderlig dag på et SPA-sted. Nei, nå tøyser jeg - men hva med mer anerkjennelse og ros? Er vi flinke her i landet til å gi ros eller er vi litt misunlig når en kollega gjør det veldig bra? Ryggen retter seg nesten selv opp av å høre ros etter en ordentlig innsats. Ha en fin helg i avslappende atmosfære!

  SvarSlett