lørdag 30. oktober 2010

SÅPEREKLAME

Jeg har ikke tenkt å begynne med reklame, men bare vise dere hva jeg fant……..

011

For 15 – 20 år siden kjøpte jeg dette metallskiltet. Jeg syntes det var så søtt, og det har hengt på badet fra den dagen det kom i hus. Som dere ser har jeg også noe annen gammel såpereklame på veggen.

013

Så i går hadde jeg en liten handlerunde etter jobb. Den ble kort men jeg fikk sett meg litt om, og der, i en kurv sammen med mange små flasker lå denne flasken med samme etikett. Jeg måtte jo bare ha den.

014

Det er vanskelig å få fram bilde slik at dere ser dette klart, men dere skjønner at jeg ble betatt? Har aldri sett dette bildet før denne flasken dukket opp.

015

Så nå har jeg fått litt mer på badehylla mi, som i utgangspunktet er en gammel hylle fra bestemors stue.

017

Det er så deilig med lørdag. Sitter og koser meg med kaffe, radio og blogging. Deilig ……..

Håper dere har en flott dag

6 kommentarer:

 1. Så stiligt, såna gamla skyltar tycker jag om, extra kul då att du hittade den flaskan också. Shopping är rena terapin när man är trött och efter din vecka måste det vara skönt med en välbehövlig vila. Njut varje sekund av din helg :)

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig imponert over hva du finner på der ute i butikkene. Må rose deg fordi jeg vet at når du handler ting, så er det alltid gjennomtenkt og kjøpt aldri bare for å ha kjøpt. Kos deg i helgen med dine aller fineste såpeboblene og stilleben på badet ditt!

  SvarSlett
 3. Fantastisk !
  Det var jo et lykketreff.
  Og så koselig du har det på badet , da :)
  Jeg har en del etiketter og gamle bilder, men jeg får ikke lagt dem til i Clipartsamlinga mi. Husker ikke hvordan jeg gjorde det ;)Det kommer nok...
  Lørdagsklem til deg :)

  SvarSlett
 4. Fantastiskt fin badskylt du hittat. Passar så fint i ditt badrum!
  Ha en skön Halloween!
  Eija

  SvarSlett
 5. Så artig da :-) Skiltet var kjempefint :-D

  Ha en fin lørdag og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Heisann !
  Sånn flaks det går an å ha, kjempekoselig. Og disse gamle reklameplakatene mm er så søte og "uskyldige" sammenlikna med mange av dem vi ser nå.
  Hylla - eller etasjeriet som vi fikk fortalt at det heter, kjøpte mannen min maken til i Treungen i sommer. Et artig innslag i stua hos oss.
  På badet har vi min bestemors gamle balje/mugge-skap. Jeg har malt det i en lavendelblå farve. Og selvsagt er det marmorplate på toppen. Veldig gla' i det ;:OD)

  SvarSlett