tirsdag 9. november 2010

EN TEST

001

Mange har nå anbefalt meg å lage leggvarmere av ermene til jakka, så i dag trakk jeg dem på meg for å se om det var mulig. Jeg vet ikke jeg………. Leggene mine ble litt vel kraftige. Strikkemønsteret er tykt og kraftig og gir litt mye ekstra på ellers litt kraftige legger. Men det var et godt tips.

Jeg får gå i tenkeboksen litt til.

Ha en flott kveld.

6 kommentarer:

 1. Mnja, inte att du är kraftig, men det där ser mer ut som mina ben. Men kanske det värmer ?

  SvarSlett
 2. Putene ble jo flotte!!
  Kanskje leggvarmerne ble litt voldsomme?
  Litt grovt mønster?Men sikkert gode og varme!
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Kjempesmart å lage pute av en gammel jakke!! Leggvarmerne kan du jo bruke når ingen ser deg;) Synes de ble fine jeg!!
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 4. Enig med siste innlegget fra Det lille huset... - du trenger ikke bruke leggevarmere på jobben eller når du skal ut. Men hjemme er de fine!

  SvarSlett
 5. Du er så flink! Synes leggvarmerne var fine, jeg! Som flere skriver over her, så trenger du jo ikke bruke dem når folk ser deg ;)

  Så heldig du er som har lerketre i hagen! Sukk!
  Men lerkegreinene virker jo litt skjøre, er det ikke lett at dem knekker når man jobber med det?

  Ha en riktig god natt!

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Hihi, det ser ut som beina mine, det :)
  Som det sies her så kan du jo bruke de inne. De er kanskje litt smale øverst, men hadde det gått an å lage 2 lue-skjerf (for de som ikke er så tjukke i hodet :))?. Snurpe sammen nederst, sette på dusk og strikke på en kant øverst så får en lue og skjerf i ett?

  PS! Ja, John Iriving skriver bøker jeg går å tenker på lenge etter at jeg har lest de. Moro at det er flere Irving-fans der ute :)

  SvarSlett