søndag 5. desember 2010

MISTE MOTET?? Å NEI!!

003

Nå tenner vi det andre lys,
da kan vi bedre se.
Vi venter på at Gud, vår Far;
vil gi sin sønn hit ned.

Inger Hagerup

Dagene løper avsted, og juleforberedelsene går i bølger. Det har vært noen gode sosiale samvær den siste uka, og jeg kjenner at det betyr mye i denne mørketiden.

Nok engang koser jeg meg med søndagsformiddag, og heldigvis er det litt mildere i dag. I går var det kaldt hos meg, både ute og inne. Det er sjeldent jeg ergrer meg over å bo alene, men når jeg ikke får til…………. I går, med ti grader i stua og ovnen ikke ville la seg tenne, lengtet jeg etter noe helt annet.

Jeg er veldig glad i huset mitt, i rommene, hagen og alt, men når det er trøbbel ser jeg en leiligheten i horisonten. Men nå….. mat på komfyren, varme i peisovnen både på kjøkken og i stue og hunden koser seg på husets nye pute. Jeg nyter det hele.

Og i ettermiddag kommer alle mine til middag, kan man ha det bedre…………

001

Filthjertene ligger klare for å pryde innpakningen. Heldigvis er det ennå litt tid til å få klare julepakkene. Har i grunn et litt avslappet forhold til dette nå, men når tiden nærmer seg………….

005

Ha en flott søndag, og ikke la adventstiden bli mas men kos……

8 kommentarer:

 1. Jag har inte en enda julklapp ännu, sån är det bara. Jag orkar inte tanken på allt stress på gulskogen,det brukar vara bäst dagarna före jul, så den 22.a eller något är jag väl där..
  Mysig tygkasse du har med hjärtan i, varför syr man sig inte något sånt?? Ja,ja, myser söndagen med lussikattbakst, får främmande här också, lutfisk.. Skulle önska jag hade familjen närmare, höres väldig godt ut. Ha en fin 2.a advent:)

  SvarSlett
 2. Vi har gjort omtrent det samme idag - også vi tok imot alle våre barn og det ble så vellykket. Å, hold litt til på huset ditt med alle rom og hagen din, det er ikke så ofte at peisene er så uvillige. Nyt søndagskveld i fred og ro - og strø med hjerter så det blir riktig fint rundt deg. Klem

  SvarSlett
 3. Godt at du også har de gode tankene,,,,og at du nyter livet, huset og tilværelsen.
  Koselig stemning i bildene dine,,,,,det er tydelig at du kan lage det hyggelig rundt deg,,,,kos deg med dine, og nyt en ny uke i adventstiden.
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Seier som Mia: Ikkje ei einaste gåve er kjøpt enno..
  syns alle startar så alt for tidleg og trur eg har god tid ;-)
  bli vel noko i år også..
  Høyrest ut som du har hatt ein god dag..
  Kjekt du vil følge, takk!

  SvarSlett
 5. uff, stakkars,det er fælt!! sånn er det ofte når jeg skal fyre selv også- får aldri skikkelig dreisen på det!

  Håper du har det bra, at leiligheten er god og varm og at helgen har vært fin :))

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Hørtes kaldt ut der en stund...brrr. Bra det tok seg opp. Adventstiden kan være masse kos, men den kan også være alt mulig annet. Det er i grunnen bare en gang jeg ikke likte adventstiden, og det var det året jeg hadde så lite penger at jeg ikke visste hva jeg skulle finne på å gi i gave til familie og venner. Heldigvis ordnet det seg med litt oppfinnsomhet.

  Ha en god uke.

  Smil fra AbluMoo :)

  SvarSlett
 7. Heldigvis har jeg kommet et stykke på vei med julegavene, men mye gjenstår ennå. Men, det gjelder å ikke stresse.
  Takk for mld. - helgens julebord var vellykket, og formen var faktisk så bra at vi var en tur på Ikea i går :) Søndagsåpent Ikea = 5000 andre mennesker å gå i kø med - jippi!

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Nå er jeg tilbake igjen... med litt hoste, nys og den slags.
  Maken til fine julgaver/innpakkinger mm du lager, skal det letes lenge etter. Det må glede mange på juleaften.
  Ha en flott hælj ;:OD)

  SvarSlett