onsdag 30. mars 2011

NOEN REISEMINNER I DAG OGSÅ………

014


Det blomstret vakkert på Malta. Dette treet sto og blomstret i hage. Vi gikk forbi den da vi lette etter en restaurant vi hadde fått anbefalt. Vi lette og lette, men den er fremdeles en hemmelighet for oss. Det betyr ikke at vi fremdeles er sultne. Vi har spist fantastisk mye god mat.


036


038

Caffe Cordina er et must å besøke. Dette er Maltas eldste kaffebar og var like elegant som nettsiden deres sier. Det som ikke var så elegant var et opptrinn jeg var vitne til mellom en ung og en “meget erfaren” servitør. Den unge ertet den eldre på en vennskaplig men litt keitete måte. Det resulterte i en ørefik fra den andre. I Norge hadde vel dette vært oppsigelses grunn, men det vekket ikke oppsikt hos kollegaene som sto rundt. Jeg har en vane å følge med på hvordan folk ter seg på jobb, hm……. Mulig jeg er en “kikker”.


015Maltas rosevin måtte også testet.


Den smakte sol og Middelhav.


045


Utelivet på Caffe Cordina var det ikke noe å si på….


Nok en gang, jeg har hatt en kjempefin tur….


5 kommentarer:

 1. Så skjønt å se en veldig avansert vår i rosa! Så godt at turen ble vellykket. Vi skal få med Caffe Cordina hvis og om vi havner på Malta. Da er det bare å vente på neste tur til Middelhavet, spennende opplevelser, masse sol og mye rosevin!

  SvarSlett
 2. Yrkeskada höll jag på att skriva, men alla hade väl reagerat på det där! Man slår då inte oansett!
  Men bra att kakan smakade och att du annars haft det bra. Ser så varmt och skönt ut :)

  SvarSlett
 3. Å nå fikk jeg sug i magen etter sommer, sol, varme,ferie... Det ser aldeles herlig ut:) Heldige du som har tyvstartet på sommeren :)

  SvarSlett
 4. Ååå, det så deilig ut!!
  Så godt å høre at du har hatt en fin tur :)

  Heldiggrisen!!

  God klem

  SvarSlett
 5. Sikkert kjempegodt å komme seg bort en tur, og få litt sol og varme :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett