lørdag 14. mai 2011

FREMTIDEN I EN KULE…….

030

Turen i går kveld gikk ned til elvebredden. Union brygge er et nytt kvartal som inneholder boliger, hotell, konsertsal og ikke minst høyskolesenter med bibliotek. På hver side av elven står det en stor kule. Kulen har en liten høytaler som gir oss nøkkens lyder fra elven, noe som gir en veldig trolsk stemning.

023

Dette bildet ble veldig symbolsk: det gule huset på andre siden av elven er en barnehage. Jeg ser barna se inn i kulen, og hva ser de? Jo, fremtiden…………høyskolesenteret. Det ligger mange skoletimer imellom……

Så vil jeg si takk for gode kommentarer. Som dere skjønner, pausen ble kortvarig. Det gikk opp for meg at bloggingen gir meg mer enn jeg var klar over……

Det blomstrende treet i forrige innlegg fant jeg i Provence. Jeg vet dessverre ikke hva slags tre det er. Får ikke hjulpet dere som har spurt…..

Ha en flott lørdag….jeg gleder meg til håndballkampen i kveld, men noen vil vel også kose seg med Grand Prix????

7 kommentarer:

 1. Kule bilder!

  Og så trivelig at du ikke ble borte fra bloggverden. :)

  SvarSlett
 2. Oj, tack för påminnelsen, det hade jag glömt!! Snart TV alltså.
  Den kulan är kul, ett bra inslag på Union, skapar lust och spänning. Den på andra sidan hade jag helt bommat att den fanns.
  Ha en fin lördagkväll :)

  SvarSlett
 3. Artig innlegg :)
  Ingen mgp på meg, sitter heller her i blogglandia. ;)

  SvarSlett
 4. Den kulen var stilig!
  Så fint bilde!
  Ja,blogging gir inspirasjon det!
  Jeg og har perioder som jeg er dritt lei!
  Men så blusser lysten opp igjen.
  Goe kvelden,uten MGP,hi,hi!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 5. Så spennende blogg du har:-).Så artig at du har så mye forskjellig å vise fram,og så flink du er til å skrive:-)Takk for at du vil følge meg,Jeg vil gjerne følge deg også:-)

  SvarSlett