lørdag 4. september 2010

LØRDAGSKOS


Nok en septemberdag med sol og klar høstluft. Jeg sitter ved kjøkkenbordet og koser meg med kaffe, blogging og strikketøy. Hendene kan jo ikke ligge rolig. Jeg har begynt å strikke vinflaskeposer etter ide' fra Tovepia. Vet ikke om vi følger samme oppskrift, men resultatet ser likt ut. Disse bagene har skapt begeistring, så jeg får bare fortsette.

Det er godt med slike rolige morgener, avisa kan bli skikkelig lest for en gang skyld og hunden ligger rolig på teppet i full forvissning om at mor ikke skal stresse avgårde på jobb. Det er ingen som merker stemningen i huset som han.Disse bagene har allerede fått nye eiere, og de som er i arbeid er bestilt. Jeg har ingen på lager, så en til meg selv.......kanskje til jul? Det er skikkelig gøy at noen vil ha det jeg lager. Gir litt mening det.

Men nå må jeg finne fram bakebollen. Håper på besøk av farmors 2 "herligste vidundere" i dag.

Ha en flott lørdag.

4 kommentarer:

 1. Oj, såna har jag inte sett innan men dom är ju jättesöta, förstår du driver masseproduktion nu, vem vill inte ha en sån! Har du tovat dom också? Söta som sagt och det lilla extra med dom virkade blomstrena gör dom ännu mer fina. Långt, långt, långt undan vinmonopolets plastpåsar.
  Ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 2. Så fine de ble,,,,flotte vertinnegaver.
  Ha en fin søndagskveld.
  Anne

  SvarSlett
 3. Heisann Nanna!
  Tusen, tusen takk for vakre kommentarer.
  Det er så koselig at andre har glede av den kunnskapen jeg leter fram. Starta egentlig med skrivinga for å lære mer sjøl, men kan andre lære av det også, gir det dobbel mening. Også er bloggen en slags "huskebok"... det motsatte av "glemmebok".
  Så nydelige vinbagger du lager. Må være ekstra stas å gi bort en flaske vin i en sånn!
  Ha ei flott uke ;:OD)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hilsen på dagen min.
  Så fine "vinvesker" du lager...Ønsker deg en deilig uke.
  KLEM

  SvarSlett