tirsdag 18. januar 2011

KOPP TIL OPPMUNTRING

Livet gir oss noe stopp av og til. Den siste uka har ikke vært som andre uker, og jeg fikk en utfordring som slo meg litt ut. Vel, man har jo vært i en vinternatt før, og nå har jeg fått litt mer kontroll.

012

Så, på vei hjem fra jobb i dag, kom jeg på at jeg fortjente en liten oppmuntring. Jeg, av alle kaffedrikkende, har begynt å drikke te…. Det vil si, jeg koser meg med te.

Dermed gikk turen innom Indiska på leit etter en tekopp……… Den skulle være stor og fargerik.

011

Jeg fant den.

Videre på vei hjem gikk tankene til alle de utfordringene som jeg har fått i løpet av et liv, og hvordan dette har formet meg som menneske. Et ordtak sier om at vi skal gjøre noe med det vi kan gjøre noe med, la det ligge det vi ikke kan gjøre noe med, og lære oss å forstå forskjellen. Klarer vi det så behøver vi kansje ikke å bruke så mye energi på noe som ikke fører frem alikevel. Det tar litt tid å komme dit, men etter noen dager med mange gremmelser og skuldrene oppe ved ørene, får man litt bedre perspektiv på det hele.

Og en ting er jo bra, de “store problemene” jeg hadde, ble plutselig bare bagateller. Ja, ja slik er livet.

017

Ta vare på det som er positivt sier nå jeg……..

Så nå dere: fyr på peisen, te i koppen og hunden på fanget. I tillegg har jeg tenkt å se gutta våre slå Brasil i håndball…. Bedre kan jeg ikke ha det akkurat nå.

Ha en flott kveld.

8 kommentarer:

 1. Dejligt at du kan se det positive og gode ved livet i de små ting også! Så bliver man nok bedre til at tackle de større problemer, når de kommer. Og kommer det gør de jo, ingen går fri!

  Norge BURDE kunne slå Brasilien??

  Klem Helle

  SvarSlett
 2. Så bra det blev till bagateller, njut teen i din fina kopp :)

  SvarSlett
 3. Det ser ut til at du har noen tanker om livet som slett ikke er dumme å ha i bakhodet :-) Det var en utrolig fin kopp du fant deg da :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 4. Uff , ja , vi får noen utfordringer innimellom som kan slå oss helt eller delvis ut !
  Noen av den kunne jeg vært foruten , mens andre tror jeg har vært med å gjøre meg til et tolerant og til tider engasjert menneske.
  En tur innom Indiska for å kjøpe seg en ny og fin tekopp var ingen dum ide',
  Kjempefin var den.
  Ha en fin kveld....
  Godnattklem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 5. Oppmuntringskopp er tingen! Veldig fin kopp du fant deg. Lurt å ta seg en kopp te når man trenger litt oppmuntring. Om ikke annet varmer det i magen. :)

  SvarSlett
 6. Merkelig med de "små" kjøp hvordan det kan hjelpe på når hverdagen "butter" litt i mot...Nydelig kopp! Lenge siden jeg har vært på Indiska...men ser ut til at jeg kansje må ta en tur:))
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 7. Lekker kopp,,,,en slik en som bre kan stå framme når den ikke er i bruk,,,,koser meg med te jeg også,,,,det finnes så utrolig menge forskjellige sorte som bare er til å kose seg med.
  Godt livet fikk perspektiv,,,,kos deg og nyt nuet.
  Klem Anne

  SvarSlett
 8. Oi, må ta en tur på Indiska jeg også! Koselig kopp fylt opp med favorittdrikken min - te! Problemer står i kø, Nanne - men vi skal øve oss å se dem mindre. Jeg tror at du er der nå.

  SvarSlett