onsdag 5. januar 2011

UNDRINGER

026

026

 

 

 

 

 

 

 

Da er julen ryddet bort og hverdagen tok meg med “full storm”. Det er godt da, når vi kan fungere og har en hverdag å gå til…….

Det ble tomt her når all julepynten ble borte, mye luft liksom…….

Det har vel ikke gått hus forbi noen av oss, den diskusjonen som har vært om bloggere de siste dagene. Jeg synes det er synd at dette som er en hyggelig hobby, kan utvikle seg til å bli så negativt at man velger å slutte av den grunn. Jeg håper at min positive erfaring  med andres innlegg og kommentarene til mine egne, vil fortsette slik at dette fortsetter som en “oppbygger” og ikke “nedbygger”. Det betyr ikke at jeg ikke liker innlegg med “snert”. Det kan jo bli for koslig også……,men jeg er veldig glad for alle de kreative idéene jeg får, og jeg setter veldig pris på den verden som har åpnet seg for meg her inne…….

Så jenter!!!!!!! (det er vel flest jenter?) vi må verne om blogglandia slik at den blir det vi ønsker…..det er opp til oss……

025

Så da tar jeg meg en kopp kaffe, og fortsetter å kose meg med gode blogger…. Ha en flott kveld.

10 kommentarer:

 1. Fint innlegg.
  Kos deg med kaffien.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Flott innlegg!
  Har fått med meg noe av det som skjer rundt om... det finnes alltid noen "syke" mennesker som må gjøre hverdagen sur for andre.
  (er jo nesten synd på de) - de kan jo umulig ha det godt med seg selv..
  Vel, nå skal jeg fylle opp min kopp og rusle videre til andre flotte bloggere:))
  Ha en nydelig kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Dette har blitt en hobby som jeg koser meg med, men innimellom kjenner jeg at det tar litt for mye tid....jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke kommenterer så mye som jeg gjerne vil - tror det da er viktig å ta noen dagers pause. Jeg vil jo så gjerne kose meg med dette fortsatt :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 4. Jeg synes også det er synd at noen velger å avslutte bloggen sin pga ufine kommentarer. Velger en å legge sine tanker og ideer ut i offentligheten, må en også ta det at alle ikke er enig i det som skrives, men direkte ondskap, det vil vi IKKE ha.

  SvarSlett
 5. Enig i at det godt kan være litt snert i innleggene!
  Men ikke ondsinnede!
  Det er helt uinteressant,syns jeg!
  Hva er vitsen med det?
  Har ikke fått med meg at det har vært noe ufinheter nå,utenom hu der Magnhild da!
  Ha en fin kveld!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 6. Helt enig med deg !
  Jeg synes også det er greit med blogger med forskjellig innhold , men når det går så langt som at en ung jente (f.eks) som Voe , legger ned bloggen sin pga mobbing så har det gått for langt.
  Jeg har lest litt av nevnte Magnhilds blogg også og synes hun skriver bra, men jeg liker ikke den direkte "uthengingen" av enkeltbloggere. En annen blogg jeg følger , får stadig ondskapsfulle , anonyme kommentarer , men ikke EN gang har hun kommentert tilbake. Det tror jeg er lurt , men dette er en voksen dame som nok er ganske trygg på seg selv.
  Selv blogger jeg så lenge jeg synes det er gøy og føler jeg har tid . Det har jeg akkurat nå :)Nydelig rosekopp du har forresten....og den andre koppen har jeg maken til ;)
  Hurra for mangfoldet og Kardemommeloven ♥
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 7. Godt nytt år, Nanne :-) og takk for hyggelig hilsen hos meg. Fikk du prøvd knekkebrødene?

  Nå har jeg vært nett-løs i London i nesten en uke, og har gått helt glipp av diskusjonen du referer til her. Aner at det er like greit...

  Kos deg med kaffen i den lekre koppen :-)

  SvarSlett
 8. Öh, nu känner jag mig verkligen insnöad, vet inte vad du siktar till. Blogging är ju inget krav, den är ens egen och fria yttringsforum. Mobbing hör inte hemma någonstanns, faktiskt, så det låter trist tycker jag, men som sagt, den historien har gått mig hus förbi. Jag sätter pris på din och all inspiration och kloka ord du delar med dig, blir inte borta i 2011 heller, men det är inte alltid tiden räcker till och då prioriterar jag efter behov..

  SvarSlett
 9. Du har så rett, dei fleste vi kjem i kontakt med er midt-i-livet-bloggarar som har overskot, er positivt innstilte til omverda, om dei kjenner det annleis let dei berre vere å repondere på det vi skriv. Men det finns mange svært unge bloggarar, dei har sin arena, vi ser ikkje akkurat etter den typen innlegg som dei legg ut, men dei finn bloggane til kvarandre, som vi finn kvarandre. Problemet ligg nok likevel hos oss. Kva har vi flaska borna våre opp på? Medieforsøpling, som såpeseriar, realityprogram og kva det no heiter alt, er fulle av negative meldingar som ungdommen så klart plukkar opp - og etteraper på "beste vis". Uff, litt surmaga middelaldrande dame dette, men .....

  SvarSlett
 10. Ja Nanne, jeg har bare 3 måneders erfaring med blogging, og følgelig er fortsatt spart for ufinheter. Jeg ser en del tamhet - men det er bare kjedelig - ikke farlig. La oss verne om den berikelsen denne blogkontakten med hverandre er! Het tema tidligvis, du treffer hodet på spikkeren - som alltid!

  SvarSlett