lørdag 26. februar 2011

JA, VI LENGTER…….

I en kommentar til forrige innlegg kom det et sukk om “at snøen snart slutter å prege våre bilder”.

Vel da må det bli noe fra “innelivet”, for hos meg er det fremdeles mye snø, og all erfaring sier at Mars også kan være en skikkelig snømåned. Jeg er ikke pessimist, langt ifra, men veldig realistisk… (mange vil nok mene litt for mye realistisk)

017

Men når det er sagt, så har jeg også hentet våren inn i stua. Disse har jeg plantet i min bestmors suppeterrin, og de står fint på spisebordet mitt.

På kjøkkenet går det i løkblomster:

005

011

 

 

 

 

 

 

 

Så vi lengter etter våren alle, og det er godt at blomsterhandlerne hjelper oss til å få vårfølelse.

012

Men denne har ingen hjulpet meg med, det er en “avlegger av en avlegger”. Det er så morsomt å være en bitteliten minigartner.

God helg….

7 kommentarer:

 1. Det er så bra at du kommer med blomsterbilder! Det trenger vi, særlig hvis du ser været der ute idag(som likevel ikke hindret Marit til å ta gullmedaljen!)Men jeg er ikke Marit og synes at vårblomster er gull akkurat nå!

  SvarSlett
 2. Blomster er så fint! :)
  Og vi er så heldige som kan ha vakre blomster inne i våre varme hjem mens vinteren regjerer utendørs. Fryd!

  SvarSlett
 3. Tack för friska, härliga blomsterbilder. Jag delar nog din realisme, även om jag är trött på snön, men jag vet att som regel ligger den kvar till sista april, i bästa fall. Så, det vita får vi nog njuta i 2 månader till, en månad nere hos dig dock, dere brukar ju vara snöfria långt för oss här uppe. Men jag sjeckade precis YR, det blir fint till veckan, tjoho !! Ha en fin helg Nanne :)

  SvarSlett
 4. Ja, det er vel litt rart med det; mange av oss som tviholder på tanken om våren, og nekter å se snøen utenfor... Er glad i snø; men liker veldig godt vårfarger og vårlys da! Flotte blomster du viser!

  Takk for hyggelig kommentar; er så koselig å oppdage nye blogger på den måten! Ha en fin lørdagskveld!

  :-)

  SvarSlett
 5. Det er så koselig å tyvstarte litt med våren i disse dager...og herlig å få litt blomster inn! Veldig koselig å bruke bestemors terrin til å plante i :)

  Ang teen, dersom du liker te kan jeg nesten garantere at du ikke blir skuffet. Jeg drakk et stort glass med andakt, nydelig :) Gi en lyd dersom du kjøper da (og hva du synes..) ;)

  SvarSlett
 6. Hei hei..

  Så herlige vårblomster du har fått i hus!

  Ønsker deg en fortsatt koselig helg, klem fra meg

  SvarSlett
 7. Jaa, her må også vårfølelse hentes i butikken -om man skal ha det :).

  Må innrømme at jeg ikke har gjort det ennå, men det skyldes at utvalget var dårlig da vi kom hjem fra ferie, og etter det har jeg ikke vært i blomsterbutikk :).

  Her er også mars en stor snømåned, så ennå er det lenge igjen. Nå har det riktignok regnet så mye at bakken er bar flere steder, men det gir ikke vårfølelse hos meg,, det gir meg bare bekymringer. Håper inderlig at det kommer snø å isolerer igjen - før frosten settes på pånytt. Mistet mange planter i fjor vinter da det var lange perioder med barfrost, og håper det ikke skjer i år ;).

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett