lørdag 5. februar 2011

SPIS ELSK LEV

 

026

Denne boken ligger på nattbordet mitt nå. Jeg fikk spørsmål om jeg var inspirert av denne boken i et av innleggene mine. Jeg hadde ikke lest den men ble jo nysgjerrig…… Så veien til bokhandleren ble kort og jeg begynte å lese. Det er mye her som minner om meg, (og uten å skryte, jeg kunne ha skrevet noe av dette) men…….. etterhvert ble boken veldig kjedelig.

Når en bok blir anbefalt av en som Oprah Winfrey forstår jeg at salgstallene blir høye…….. Film har det også blitt har jeg forstått,

Akkurat nå kjenner jeg at det er ikke sikkert at jeg leser den helt ut, men på en annen side kan det jo hende den har noe å gi meg. Tittelen er ihvertfall god…. Noe å etterleve……..

021

Vårblomster kom inn på kjøkkenbenken min i går og i dag pynter de opp på kjøkkenbordet…

029

Lysere tider i møte  dere………

Må bare ut å måke takraset som gikk i natt…….

Ha en flott lørdag.

4 kommentarer:

 1. Heisann:))Tusen takk for kommentar hos meg:)) Har meg en 5min. pause nå - holder på å male stuetaket:))
  Nydelige perleblomster i en nydelig krukke! Våren er den beste årstiden..alt blir vakrere og vakrere...;)
  Ha en fin lørdag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Jeg har endda ikke lest den boka....har flere ganger stått med den i hånda og vurdert å kjøpe, men hver gang har jeg satt den tilbake. Tror jeg satser på å etterleve tittelen jeg :-)

  Ha en fin lørdag - klem Siv

  SvarSlett
 3. Jeg har lest omtale av boken og litt om filmen...og ventet på at du skulle gjore jobben og anbefale eller ei. Er enig med Siv at det går an å satse på å leve som i tittelen UTEN å måtte lide seg gjennom andres oppskrifter hvordan SPISE (akkurat det kan jeg helt utmerket) - ELSKE og LEVE. Dine perleblomster er helt skjønne og vitner om at du både ELSKER og LEVER! Ha en nydelig søndag imorgen.

  SvarSlett